Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een mailconsult?

De kosten van een mailconsult zijn € 29,95

Wat zijn de kosten van een sms chat?

De kosten van een sms chat zijn max. € 4,00 per chat. Dat betekent dat als u 1 bericht stuurt, u maximaal 2 berichten kan ontvangen a € 2,00 per bericht.

Wat zijn de kosten van de bellijn?

Het tarief van de bellijn is € 0,90 per minuut exclusief kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon. U bepaalt zelf hoe lang u wilt bellen en dus wat de totale kosten zijn van het gesprek. Als u ophangt stopt u met betalen.

Wanneer kan ik een antwoord verwachten op een mailconsult?

Binnen 3 tot 5 werkdagen kunt u een reactie verwachten op uw mailconsult.

Ik wil een specifieke Spiri Coach spreken; hoe doe ik dat? / Hoe werkt het menu van de bellijn?

U kunt ten alle tijde een 8 in toetsen waarna u direct het boxnummer van de gewenste adviseur kunt intoetsten (als deze online is).

Kan ik ook naar Spiri Coach bellen vanuit het buitenland?

Ja, dit is mogelijk met onze handige credit systeem. Maak een account aan via de registratie pagina en maak een keuze uit één van de credit bundels van Spiri Coach. Met behulp van uw credits kunt niet alleen bellen, ook is het mogelijk om gebruik te maken van de andere diensten zoals een jaarhoroscoop aanvragen of een mailconsult.

Wat zijn Spirits?

Spirits is het credit systeem van Spiri Coach. Met deze credits kunt u de diensten van Spiri Coach afnemen. Een telefonisch consult, een consult via de mail of jaarhoroscoop aanvragen. Maak een account aan om gebruik te maken van Spiri Coach.

 

 
 
Google+