Artikelen

 

Spiritualiteit wat is dat?

Spiritualiteit wordt vaak beschreven als iets groters dan ons zelf. Een connectie met het universum. Het klinkt als iets ongrijpbaars en toch is iedereen spiritueel. Voor velen hangt spiritualiteit vaak samen met vragen als; wat is mijn doel in het leven en hoe wordt ik een beter mens voor mijzelf en mijn omgeving? Veel mensen maken voor het eerst kennis met het spirituele wanneer zij beginnen met mediteren. Je verlegt de focus van de uiterlijke wereld naar je innerlijke wereld. Het vinden van je innerlijke rust, je passies ontdekken, in je kracht staan en meer liefde ervaren. Spiritualiteit is iets persoonlijks. Het is eigenlijk aan jezelf werken, luisteren naar jezelf, jezelf terugvinden.
 

Het Levenspad

Het levenspad is voor iedereen een weg met diepe dalen en hoge pieken. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik mij hoe cliché dit weer zal klinken. Toch is het waar al zouden graag willen dat de dalen niet meer zullen komen. Wie in een dal heeft gezeten en daar weer uit is geklommen zal merken dat hij er sterker is uitgekomen. Wie het donker in de ogen heeft gekeken zal het licht intenser omarmen. Daar beneden in dat donkere dal is namelijk veel gebeurd. Je bent jezelf slechts tijdelijk kwijtgeraakt. Bent u benieuwd wat uw levenspad is? Laat mediums u adviseren.
 

Stenenorakel

Voor mijn werk als telefonisch en spiritueel coach werk ik veel met het stenenorakel. Dit orakel heb ik op een graancirkelconferentie in Wiltshire (GB) gekocht en ik ben er super blij mee. Met dit orakel kan ik in korte tijd mensen en een heel praktisch te doen advies geven en vaak doeltreffend aanhaken op de energie die op dat moment nodig is. Een manier van werken die ik niet voor ogen had toen ik het set kocht maar o zo mooi is. De energie is ook of afstand in te zetten, dat leerde ik als radiovrijwilliger en ben ik aan het verder ontwikkelen voor Spiricoach.
 

Zelfbeeld

Veel mensen gaan gebukt onder gevoelens van afwijzing. Zij kijken naar zichzelf door de ogen van anderen. Wanneer er van jongs af aan wordt gezegd dat je nergens goed voor bent dan wordt dit ook uiteindelijk het beeld wat je van je zelf gaat krijgen. Je gelooft er in en gaat je dus ook als zodanig gedragen. Hierdoor ontmoet je mensen in je leven die dit beeld keer op keer zullen bevestigen. Jouw uitstraling is namelijk sterk afhankelijk van hoe je over jezelf denkt. Hiermee trek je mensen aan die zich veilig voelen in jouw energietrilling. Veelal zijn dit mensen die een onzekere persoonlijkheid zoals jij nodig hebben zodat ze zich groter en sterker kunnen voelen. Dit leidt in sommige gevallen zelfs tot machtsmisbruik. Je loopt tevens het risico te belanden in een relatie met een narcist.
 

Innerlijk Kind werk

Ken je dat? je werkt al jaren met een thema en het lijkt niet verder te komen? Je hebt gesprekken met psychologen, psychotherapeuten en zo meer. Je verandert je denkpatronen en toch loop je tegen het zelfde onzichtbare aan, op steeds een andere laag. Welkom in het leven. Afgelopen week was er iets aanwezig: Het Innerlijk Kind. Ik kwam het zowel in mijn praktijk, als op de coachlijn van www.spiricoach.nl tegen.
 
Google+