Inspiratiecoach
BEL 0909-8001 | Boxnr. 234
 
 
De expertises van Peggy:

Peggy - Reader

Mijn naam is Peggy Sloote en ik help vrouwen om meer bewustwording, liefde, helderheid en inzichten over zichzelf te krijgen en werkelijk de verbinding willen aangaan met wat in hen leeft aan potentieel.

Waar het mij om gaat is of je genoeg contact of verbinding met jezelf hebt, of je je eigenliefde voor jezelf ernaartoe en hoe is het om een relatie met jezelf te hebben. Ik geloof dat als je niet genoeg eigenliefde of eigenwaarde hebt je constant met jezelf worstelt en een ontevreden gevoel kan blijven houden. Met mijn reading kan ik dit voor je oplossen.
Mijn missie is dat gepassioneerde en zelfstandige vrouwen
voor zichzelf gaan staan en zo het leven kiezen wat bij hun past.

Wat houdt een reading in?
Vanuit mijn reading kan ik zien wat jouw potenties zijn. Hoe jij jezelf profileert. Waar je valkuilen zijn en hoe je die kan overwinnen.
Daarnaast kan ik zien wat er zich afspeelt in zowel je binnenwereld als je buitenwereld. De informatie die ik door krijg komt uit een intuïtieve waarneming die ik voor mij zie en hoor. Op een praktische en zuivere manier communiceer ik deze informatie met je.

Voor de reading die ik geef heb ik alleen je naam en achternaam nodig. Ik gebruik verder geen hulpmiddelen. Ik maak direct contact met je energieveld. Dit gebeurd door regelmatig je naam te vragen. In principe hoef je niks te zeggen over jezelf. Wel kan je specifieke vragen stellen over je relatie of werk of belangrijke beslissingen die gemaakt moeten worden. Dan kan een reading goed van pas komen. Wat er op dat moment speelt komt dan naar boven. Dat bij kan ik precies zien wat jouw thema is en waar jij in vastloopt. Als je bewust wordt van het thema van je eigen proces, is het veel makkelijker om de juiste stap te nemen en de nodige veranderingen te gaan realiseren.

Het kan ook zijn dat je tijdens de reading gecoacht moet worden. Daar is wat meer tijd voor nodig. Samen kunnen we passen en meten wat voor stappenplan jij nodig hebt waardoor je je transformatieproces in werking kam gaan brengen.

•Ben jij een gepassioneerde vrouw?
•Je bent in het begin enthousiast over iets en daarna zwakt het af.
• Je weet diep van binnen dat je creatief bent maar het komt maar niet helemaal uit de verf.
• Je bent iemand die meteen resultaat wil maar meestal als je ervoor gaat dan stop je ermee.
• Je hebt verschillende talenten maar kan niet kiezen wat je uiteindelijk voor wil gaan.
• Je durft geen keuzes te maken omdat je bang bent om te falen.
• Je luistert te veel naar de omgeving waardoor je in verwarring komt.
• Je bent het overzicht van je leven kwijt.
• Je voelt je eenzaam en alleen.

Herken jij je in één of meer van deze punten? Neem dan contact op met mij.

Warme groet,

Peggy Sloote

SMS ALERT

Wilt u een sms ontvangen zodra uw coach online en beschikbaar is? Vul hieronder uw mobielenummer in en u ontvangt een sms zodra deze coach beschikbaar is.
 
Mobiele nummerLet op: Als u niet op tijd reageert op de sms alert kan het zijn dat uw coach ingesprek is met een andere beller.
Kosten 0.25 cent/per sms.

0909-8001 90ct/pm

 

Bellen vanuit België?
Log in

Boxnr. 234

 
 
 
Google+