Heldervoelend

Ron - Helderziende

Mijn naam is Ron de Hoogh. Ik kom uit Breda.
Op de bel lijn ben Ik aanwezig tijdens de uitzendingen en 's nachts.

Ik loop al zo'n dertig jaar mee in de paranormale wereld.
Ik heb in het verleden onder andere meegedaan aan het programma " Het Zesde Zintuig ". Naast Medium ben ik een spiritueel gesprekstherapeut en beschik over een groot netwerk van collega's op spiritueel, psychologisch en zakelijk gebied.
U kunt bij mij terecht voor al uw levensvragen en geef ook zakelijk advies. Waarbij ik de realiteit nooit uit de weg ga en met twee benen op de grond blijf staan. Mijn werkwijze is te vergelijken met die van Peter van der Hurk (wel bekend van het zesde zintuig ) want ook de humor mag niet ontbreken.

Ik leg in tegenstelling tot veel collega's GEEN kaarten maar kan wel goed foto lezen. Houd u er rekening mee dat ik (als ik geen foto van u heb) altijd met gerichte vragen en situaties werk.

Echter het resultaat en een bevredigend antwoord is belangrijk voor u en voor mij. Ik ben op geen enkele wijze een vervanging ben voor de huisarts.

Heeft u medische klachten? Raadpleeg dan altijd uw arts, want daar kan en mag ik helaas niet op in gaan. De reden hiervoor is dat ik niet medisch opgeleid ben.

SMS ALERT

Wilt u een sms ontvangen zodra uw coach online en beschikbaar is? Vul hieronder uw mobielenummer in en u ontvangt een sms zodra deze coach beschikbaar is.
 
Mobiele nummerLet op: Als u niet op tijd reageert op de sms alert kan het zijn dat uw coach ingesprek is met een andere beller.
Kosten 0.25 cent/per sms.

0909-8001 90ct/pm

 

Bellen vanuit België?
Log in

Boxnr. 144

 
 
 
Google+