Reiki
BEL 0909-8001 | Boxnr. 105
 
 
De expertises van Louise:

Louise - Reiki

Met behulp van meestal Tarotkaarten en jouw energie krijg ik een beeld van wat er gaande is in jouw leven, wat je blokkades zijn en je belemmerende overtuigingen en vaak ook waar die vandaan komen.

Je zou kunnen zeggen dat ik zie waar het beter zou kunnen of waar het beter zou moeten omwille van jouw geluk of welzijn. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen ik zie ook wanneer het goed met je gaat, en of je de juiste koers vaart.

Ik begin de reading altijd met een algemeen gedeelte waarbij ik vertel wat ik zie of voel.
Mochten er na het algemene gedeelte nog vragen zijn dan kunnen die natuurlijk alsnog gesteld worden. Maar de ervaring leert dat de meest essentiële vraag of vragen dan al aan bod zijn geweest. De reading starten met een vraag is ook oké en efficiënt.

Een consult kan buitengewoon verhelderend zijn wanneer je het gevoel hebt steeds weer vast te lopen, wanneer je een belangrijke beslissing moet nemen of wanneer je keuzes moet / wilt maken waarvan je niet zeker bent dat het de juiste zijn.

Mensen ervaren een reading vaak als een spiegel en dat levert vrijwel altijd inzicht op! Inzichten waarmee je vervolgens weer verder kan. Een klein zetje of een bevestiging is soms voldoende om je weer op jouw persoonlijke pad te zetten.

Voor de duidelijkheid, ik voorspel niet de toekomst. Ik kan je hooguit een toekomstprognose geven. Ik geloof dat wij de medescheppers van ons eigen leven zijn en onze toekomst voor een groot deel het resultaat is van de keuzes die we in het NU maken.

Daar ligt mijn kracht, je vertellen waar je NU staat, waar dat hoogstwaarschijnlijk naar leidt (een toekomstprognose) en waar je eventueel bij moet sturen om je doel (en) te bereiken.

Warme groet Louise

SMS ALERT

Wilt u een sms ontvangen zodra uw coach online en beschikbaar is? Vul hieronder uw mobielenummer in en u ontvangt een sms zodra deze coach beschikbaar is.
 
Mobiele nummerLet op: Als u niet op tijd reageert op de sms alert kan het zijn dat uw coach ingesprek is met een andere beller.
Kosten 0.25 cent/per sms.

0909-8001 90ct/pm

 

Bellen vanuit België?
Log in

Boxnr. 105

 
 
 
Google+