profiel foto van coach jacintha jacintha
BEL 0909-8001 | Boxnr. 106
 
 
De expertises van jacintha:

jacintha -

Mijn naam is Jacintha Leonza,
Al op heel jonge leeftijd was ik heldervoelend en helderwetend, het was een lange weg om hier op de juiste manier mee om te leren gaan. Ook was ik altijd heel creatief en hield van schilderen en tekenen, literatuur en poëzie. Ik volgde een HBO opleiding, Beeldende Vorming en Kunstgeschiedenis. Ik heb ook altijd veel belangstelling gehad voor religie en culturen en spiritualiteit.Ook volgde ik vele cursussen op gebied van spiritualiteit en healing.
Het is 25 jaar geleden dat ik van mijn man een geschenk kreeg dat mijn leven voorgoed zou veranderen , het was mijn allereerste Tarot deck van de Rider Waite. De kaarten fascineerden me en ik was vastbesloten om er alles over te weten te komen, het werd een zelf studie van 7 jaar….Daarna begon ik Tarot readings voor mensen te geven, eerst voorzichtig aan zeggen dat ik nog aan het studeren was, maar alles klopte altijd en daarna ging ik naar spirituele beurzen, gaf lezingen cursussen en workshops, waarbij mijn docentenopleiding een heel goede basis bleek te zijn. Mijn man en ik hebben in 1997 onze spirituele stichting opgericht met als doel het delen van inspiratie in een heel brede vorm . Dus niet alleen bijeenkomsten met een
medium , maar ook mensen die boeken schreven , muziek maakten of spirituele reizen hadden gemaakt. Na 1,5 jaar hadden we gasten uit de hele wereld mogen ontvangen in een klein dorp waar we toen woonden.

Inmiddels heb ik al vele jaren ervaring als coach op verschillende spirituele hulplijnen. Ik werk als coach met de Tarot met hart en ziel ,respect inlevingsvermogen en tijdens het consult ontvang ik begeleiding van de Goddelijke wereld , Engelen en Verlichte Meesters. Tijdens het uitleggen van de reading komen er ook specifieke boodschappen door. Ook mogen er vragen gesteld worden over dierbaren die overgegaan zijn,en indien het mag ,mogen deze beantwoord worden.
U kunt met alle vragen bij mij terecht op het gebied van familie ,relatie, werk,studie, zaken,levensvragen etc
Er kunnen en mogen echter geen medische vragen gesteld worden daarvoor kunt U artsen specialisten raadplegen.

SMS ALERT

Wilt u een sms ontvangen zodra uw coach online en beschikbaar is? Vul hieronder uw mobielenummer in en u ontvangt een sms zodra deze coach beschikbaar is.
 
Mobiele nummerLet op: Als u niet op tijd reageert op de sms alert kan het zijn dat uw coach ingesprek is met een andere beller.
Kosten 0.25 cent/per sms.

0909-8001 90ct/pm

 

Bellen vanuit België?
Log in

Boxnr. 106

 
 
 
Google+