Helderziende
profiel foto van coach Ellen Schouten Ellen Schouten
BEL 0909-8001 | Boxnr. 128
 
 
De expertises van Ellen Schouten:

Ellen Schouten - Mental ...

Als kind was ik al anders dan andere kinderen. Ik zag overleden mensen, lichtbollen en gezichten op het behang. Meestal ervaarde ik dit als normaal, soms als angstig. Deze ervaringen waren mijn basis om invulling te geven aan mijn werk als medium en spiritueel coach. Inmiddels heb ik vele mensen kunnen helpen met hun spirituele gevoeligheid. Zowel individueel als in groepsverband. Ik mag contact maken met overleden mensen, ik channel spirituele boodschappen vanuit de lichtwereld. Ik schilder spirituele schilderijen geleid door de lichtmeesters. Tevens schrijf ik spirituele gedichten die gebundeld zijn in mijn boekje "omarm het leven" waarin veel troostende gedichten staan over het stervensproces en het transformatieproces wat momenteel gaande is op aarde. Ik mag mensen brengen bij hun eigen kracht en passie. Vanuit de lichtwereld worden nooit voorspellingen doorgegeven, maar aanwijzingen om patronen te doorbreken en pijn en angst op te lossen. Je toekomst schep je zelf....altijd . Ik hoop ook jou inzichten te mogen geven in jezelf.....

Ik ben bereikbaar onder boxnummer 128, iedere morgen van 6 tot 10 uur, van 12 tot 2 uur en van 4 tot 6 uur. Voor de avond kun je kijken op deze site of ik online ben.

SMS ALERT

Wilt u een sms ontvangen zodra uw coach online en beschikbaar is? Vul hieronder uw mobielenummer in en u ontvangt een sms zodra deze coach beschikbaar is.
 
Mobiele nummerLet op: Als u niet op tijd reageert op de sms alert kan het zijn dat uw coach ingesprek is met een andere beller.
Kosten 0.25 cent/per sms.

0909-8001 90ct/pm

 

Bellen vanuit België?
Log in

Boxnr. 128

 
 
 
Google+