BEL 0909-8001 | Boxnr. 133
 
 
De expertises van Maria:

Maria -

Hallo lieve mensen.

Als klassieke massage therapeute ben ik blij mensen te mogen helpen, te voelen waar zij pijn hebben en altijd hopen een verlichting te kunnen geven van lichaam en geest. De opleiding als klassieke massage therapeute heb ik gevolgd in het Centrum voor alternatieve geneeswijze te Den haag, hierdoor heb ik geleerd een samenvloeiing te creeren tussen lichaam en geest en werkend vanuit de Chinese Wijze.

Veel mensen lopen met veel blokkades in hun lichaam door stress, verdriet, verlies van dierbare, verwerking processen etc. Maar hoe gaat u hier mee om. Soms is een luisterend oor al heel fijn, soms is het ook fijn om te leren u te ontspannen.

Eventueel kan ik engelen kaarten leggen. Engelenkaarten geven u een leidraad tussen verleden, heden en toekomst, maar zijn geen voorspellende kaarten. Belangrijk is, de keuzes voor uw toekomst bepaald uzelf. U bent diegene die bepaald welk pad u gaat. Hetgeen ik u wil bieden is samen te kijken welke handvatten ik u kan aanreiken.

Tevens kan ik voor u gebruik maken van Het Orakel van de Aartsengelen. Deze Aartsengelenkaarten geven boodschappen door, maar ook dit is een leidraad, met liefde wil ik u de boodschappen van de aartsengelen aanreiken, maar u bent diegene die uw eigen keuzes in deze bepaald.

Ook kunt u bij mij terecht voor het balanceren van uw chakra's en healing. Dit kan ook op afstand.

Heeft u vragen over uw dromen, zoals sommige dromen regelmatig terugkeren. Praat erover, misschien kan ik u hier in begeleiden.

Door mijn levenservaringen kan ik u begeleiden hoe om te gaan met nieuwe tijdskinderen.

Verder bent u altijd welkom voor een luisterend oor.

Mocht ik niet aanwezig zijn, maak dan even een afspraak via de afsprakenplanner zodat wij samen een datum kunnen prikken om u te woord te staan. Ik hoop u tijdens een consult te mogen begroeten.

Ik kan en mag geen antwoord geven op medische vragen, hiervoor adviseer ik u om contact op te nemen met een arts.

Mijn expertises zijn:

Mental Coach
healing medium.

Massage therapeut
magnetiseren
innerlijke rust op afstand
healing op afstand
heldervoelend
gesprekstherapeut
droomuitleg
engelenkaarten
Het leren omzetten van een energie naar positiviteit
Hoe om te gaan met edelstenen en mineralen

SMS ALERT

Wilt u een sms ontvangen zodra uw coach online en beschikbaar is? Vul hieronder uw mobielenummer in en u ontvangt een sms zodra deze coach beschikbaar is.
 
Mobiele nummerLet op: Als u niet op tijd reageert op de sms alert kan het zijn dat uw coach ingesprek is met een andere beller.
Kosten 0.25 cent/per sms.

0909-8001 90ct/pm

 

Bellen vanuit België?
Log in

Boxnr. 133

 
 
 
Google+