Mental ...
BEL 0909-8001 | Boxnr. 109
 
 
De expertises van Annie Hulters:

Annie Hulters - Reiki

Welkom,

hieronder kunt u lezen wat ik zoal voor u kan betekenen.Mijn intentie is om u, in licht en liefde ,te begeleiden .Dit vraagt om openheid en eerlijkheid.Hiermee zal ik uw vraag ook beantwoorden.Met alle respect voor jouw leven en keuze,Jij zelf hebt de scheppingskracht dus maak je eigen stappen en toekomst.Voel wat jij wilt...


U kunt bij mij terecht voor het volgende:
-Mediumschap(contact via overledenen,gids en engelen)
-phygomentrie in de aura/voorwerpen
-Paramedisch en psygosiciaal mediumschap(gediplomeerd)
-Mediamieke regressie methode
-Mediamieke nlp
-Mediamieke familieopstellingen
-Spirituele begeleiding
-Life-coaching
-Magnetiseren,reiki en reconectieve-healing
-Rouw verwerking.

Door In contact te treden met het paranormale/spirituele,kun je voor verbazing komen te staan.In enkele gevallen mag je zelf ook ervaren wat de boodschap is van een dierbare overleden persoon of van je eigen ziel.Hang echter geen verwachting aan een consult.Ik weet immers ook van te voor niet wat er mag gebeuren.Alles gebeurd op een goddelijke manier en met goddelijke timing.

Paramedisch en psygosiciaal mediumschap is een communicatie met je ziel,geest en fysieke lichaam.Welke overtuigingen en "blokkades"zijn bij jou aanwezig?Als mens maak je emoties mee en sla je op als je niet kunt of gaat verwerken.Soms ervaar je niet bewust dat de emotie er is ,maar er dient zich telkens weer een gevoel aan.Hier kan je naar "luisteren".je lichaam en ziel communiceren met je.>Dit is nooit een vervanger voor de regioliere geneeswijzen en ik raad ,ten alle tijden ,aan om een arts te raadplegen<.Dit is een manier om duidelijk te kunnen krijgen wat jij anders mag gaan doen in :gevoel,denken en of lichaam.Denk aan bijv patronen,overtuigingen en emotie die je "vast"houd.

Rouw verwerking:Als je als mens iemand " los "moet laten (accepteren bij verlies) is dit een proces.Voor een ieder komt die verwerking op een andere manier.Bij rouw verwerking kan ik je een stukje begeleiden.Als je wilt praten over diegene of of over jouw gevoel ben je van harte welkom.Je bent niet te veel ,want jij en jouw emoties zijn belangrijk om door dit proces heen te komen .Neem de tijd voor je gevoel.

Veel liefs
Annie box nr 109

SMS ALERT

Wilt u een sms ontvangen zodra uw coach online en beschikbaar is? Vul hieronder uw mobielenummer in en u ontvangt een sms zodra deze coach beschikbaar is.
 
Mobiele nummerLet op: Als u niet op tijd reageert op de sms alert kan het zijn dat uw coach ingesprek is met een andere beller.
Kosten 0.25 cent/per sms.

0909-8001 90ct/pm

 

Bellen vanuit België?
Log in

Boxnr. 109

 
 
 
Google+