Mental-coach
BEL 0909-8001 | Boxnr. 131
 
 
De expertises van Carola:

Carola - Voedingscoach

Mijn naam is Carola, ik ben Life/ bedrijf Coach,
Ik kan u helpen op gebied;

Coaching
Zakelijke / Persoonlijke Begeleiding
Gesprekstherapeut
Relatietherapeut
Rouw verwerking/ begeleiding
Droom uitleg
Kaartlegging (Tarot)

Life Coaching is een diepgaande coaching waarna u echt verbetering zult ervaren. Een Life Coach helpt om het beste uit jezelf naar boven te halen. Coaching is voor iedereen die aan zichzelf wil werken. Het helpt je groeien en vanuit je eigen kracht resultaat te bereiken. Het is een investering in jezelf.
Wat is echt belangrijk in je leven, hoe kun je je verdriet verwerken, welke dromen wil je realiseren?
Zowel zakelijk, persoonlijk als spiritueel kan ik je ondersteunen en een luisterend oor bieden. Aan de hand van wat ik voel wil ik u helpen een weg te vinden in de dagelijkse leven. De belemmeringen waarin u vastloopt en mogelijk daarin een oplossing te bieden!
Mocht ik niet aanwezig zijn stuurt u mij dan op de site een berichtje kunnen we samen een afspraak inplannen! Om elkaar toch te kunnen spreken! Tot snel
Liefs Carola
Thea

Lieve Carola, heel veel dank voor je reading, alles klopte echt woordelijk, dacht soms dat ik met mijn overleden ouders sprak via U de zinsopbouw klopte als een bus zowel hoe mijn moeder zowel als mijn vader het verwoorde tijdens hun leven,

Nogmaals heel veel dank xxx Thea

 
Anoniem

Hallo Carola,
Ontzettend bedankt voor je coaching, ik ga er zeker wat mee doen. Het raakte me enorm dat je meteen op de goede plek was. Helaas viel de verbinding weg en heb ik je niet persoonlijk kunnen bedanken, maar hoop dat het via deze weg ook aan komt.

 
Yvonne

Hallo Carola, ik wil je heel hartelijk bedanken voor het fijne consult, was een paar keer slikken voor me omdat je overal zoveel gelijk in had, daarbij ben je ook nog eens super lief zodat ik me erg op mijn gemak voelde bij je, ik kom graag bij je terug zoals we af hebben gesproken voor mijn zakelijke consult.
Lieve groetjes Yvonne

 

SMS ALERT

Wilt u een sms ontvangen zodra uw coach online en beschikbaar is? Vul hieronder uw mobielenummer in en u ontvangt een sms zodra deze coach beschikbaar is.
 
Mobiele nummerLet op: Als u niet op tijd reageert op de sms alert kan het zijn dat uw coach ingesprek is met een andere beller.
Kosten 0.25 cent/per sms.

0909-8001 90ct/pm

 

Bellen vanuit België?
Log in

Boxnr. 131

 
 
 
Google+