<meta name='titel' content='Reiki Masterhelpt jouw met je toekomst' /><meta name='keywords' content='expertises, astrologie, horoscoop, astroloog, voorspellen, mental coach, medium, adviseur, energie, healing, spirituele, paragnost, paranormale, helderzien, tarot, inzicht, toekomst,consultant' />
 
reiki
 

Reiki Master

Gaat u door een lastige periode? Voelt u zich moe of gespannen? Zou u meer positieve stimulatie willen hebben? Probeer Reiki, onze Reiki masters zijn 24/7 bereikbaar en bieden u een luisterend oor. Reiki brengt universele levenskracht (Rei) en levensenergie (Ki) samen. Reiki, ook wel het Usui systeem voor natuurlijk heel worden genoemd. Het is een methode om jezelf te laten terugkeren tot de eenheid van geest en lichaam d.m.v. inwijdingen. Reiki masters zetten zich om het reiki healing proces te verhelpen en je doen herstellen. Door inwijdingen zullen:

• Zenuwen, waar onze energie ligt, worden versterkt
• Het contact met onze aarde worden verbeterd
• Angsten worden vermindert
• Zelfvertrouwen toenemen

Reiki masters werken vanuit de levenskracht van de mens, waarbij een Reiki therapie een belangrijk uitgangspunt is. De Reiki masters op SpiriCoach volgen alle richtlijnen die van toepassing zijn bij de oude Reiki behandeling. De Reiki coaches zijn uitgebreid getest op kennis en veelal ervaring, zij erkennen zichzelf als een krachtig en individuele leraar en mens. Reiki healing

De reiki behandeling werkt als volgt en werkt het best als geest en lichaam in evenwicht zijn. Reiki werkt met levensenergie. In deze vorm wordt de energie overgebracht via onze handen. Het wordt ook wel Reiki handoplegging genoemd. Het is niet dat degene die de hand oplegt beter wordt, maar hij/zij dient alleen als doorgeef luik. Degene die als levensenergie ontvanger werkt, doet het werk. De ontvanger krijgt op die manier (vaak onbewust) voeding binnen zodat geest en lichaam zichzelf in balans weten te brengen. 


Wat kun je van een Reiki behandeling verwachten? Kwalen (vermoeidheid, stress spanning), die vaak ontstaan door enigheid, zullen minimaliseren of zelfs op termijn verdwijnen. Door de rustgevende behandeling van de Reiki masters zal het lichaam lekker in z’n vel gaan zitten en dus ook het emotionele zal zich frisser voelen. Door deze positieve impuls zal niet alleen jij, maar ook de hele omgeving positief beïnvloed worden.

Een aangeboren gave om onbewust met je hand naar de pijnlijke plek van een gevallen kind te gaan. Met reiki doe je dit bewust en geef je op die manier energie aan een ander. Reiki is moeilijk te omschrijven wat het daadwerkelijk betekent, het gaat namelijk om energievormen die onzichtbaar en niet voelbaar zijn. Reiki is fijn en geeft u een prettig gevoel, vergelijk het met de zonnestralen die u warmte geven. Waarom niet voelbaar? Denk aan het lichtspectrum en of geluid boven en onder een trilfrequentie. Buiten bereik, maar het is er wel.


Reiki spiritueel

Reiki kan tevens hulp bieden bij het verhelpen van emotionele en lichamelijke problemen. De omgeving is zich vaker en sneller bewust van een spontane verandering. Door de reiki therapie ontstaat er ontspanning die ervoor zorgt dat de persoon de eigen situatie, relatie en andere situatie rustig kan bekijken. Genezing door handoplegging, jou eigen lichaam het werk laten doen. Bekijk onze desbetreffende coaches die u verder kan helpen. Opzoek naar een luisterend oor? Onze reiki masters staan klaar om u verder te helpen. 

 
 
Google+