<meta name='titel' content='Numerologie onlinehelpt jouw met je toekomst' /><meta name='keywords' content='expertises, astrologie, horoscoop, astroloog, voorspellen, mental coach, medium, adviseur, energie, healing, spirituele, paragnost, paranormale, helderzien, tarot, inzicht, toekomst,consultant' />
 
kipperkaarten
 

Numerologie Online

Al in de welvarende tijd van de Oude Grieken was numerologie populair bij wiskundigen en verwante wetenschappers en werd er erkend dat getallen belangrijke factoren waren in het leven van de individuele mens, maar ook bij gewichtige politieke beslissingen, er werd ingezien dat bepaalde getallen zeker niet toevallig op ieders pad komen. Laat nu uw eigen numerologie berekenen voor de nodige houvast in uw leven! De numerologen van SpiriCoach geven uw dit inzicht. Getallen zeggen iets over de ware aard van mensen en gebeurtenissen en met de diverse methodes die er door de eeuwen heen zijn ontwikkeld om deze getallen uit te leggen kunt u eenvoudigweg door uw eigen numerologie te laten duiden een waar en voller leven gaan leiden. 

Door middel van verschillende numerologie methodieken kan de diepere betekenis worden gevonden van veel zaken die u op uw levenspad zult vinden en hiermee kunnen lastige keuzes ineens heel eenvoudig worden. Onze numerologen kunt u inschakelen op het gebied van relaties, werk of veranderingen die er gaan komen.

Orakels 

Het komt u vast heel bekend voor, dat sommige getallen of getallenreeksen nou eenmaal keer op keer in uw leven voorkomen. In de vorm van huisnummers, verjaardagen of tijden. Wordt het nu niet eens tijd om de diepere betekenis van deze getallen in uw leven te leren? Met de getalsymboliek en de Oud-Griekse, Hebreeuwse of Latijnse methodiek kunt u uw eigen karakter en uw keuzes beter leren begrijpen, maar numerologie kan ook het echte karakter van belangrijke personen in uw leven uitleggen. 

Ze zijn niet altijd eenvoudig, de keuzes die u nou eenmaal moet maken in het leven. Keuzes met betrekking tot een verhuizing, uw werk, grote aankopen of andere financiële besluiten en dus liet u deze in het verleden soms door uw onderbuik-gevoel bepalen of stelde u beslissingen soms uit tot de keuze voor u werd gemaakt? Numerologie kan u hierin houvast geven. In vriendschappen en de liefde heeft u misschien teleurstellingen gekend. Mensen in uw omgeving waren niet altijd wie ze leken, simpelweg omdat uw karakters toch niet bij elkaar bleken te passen of ronduit door leugens en bedrog. Met het raadplegen van numerologie kan dit nu verleden tijd zijn. Is de persoon die u pas bent tegengekomen al uw aandacht en liefde wel waard, passen uw karakters bij elkaar en heeft u hetzelfde pad voor u? U kunt dit eenvoudig door middel van numerologie laten uitzoeken. Is het tijd om een nieuwe baan te accepteren en de volgende stap in uw carrière te nemen of wacht u beter tot een volgende kans zich aanbiedt? Is die volgende kans waarschijnlijk? Numerologie biedt uitkomst.

Numeroloog

Grote beslissingen kunnen lastig lijken, zaken als een nieuwe baan, een verhuizing en zeker in de liefde. Maar het leven geeft u doorlopend aanwijzingen, u hoeft deze alleen te leren herkennen! Wat zeggen uw huisnummer, de toegangscode op uw werk, het kenteken van uw auto en de getalsymboliek van uw naam over uzelf, uw keuzes en uw pad? Pythagoras zei al: “In getallen zit de ware natuur van zaken en gebeurtenissen verscholen”. 


Numerologie geeft heel doelmatig grip aan uw leven en de liefde. U kunt via ons telefoonnummer 0909-8001 direct antwoord krijgen.


 
 
Google+