<meta name='titel' content='Mental Coachhelpt jouw met je toekomst' /><meta name='keywords' content='expertises, astrologie, horoscoop, astroloog, voorspellen, mental coach, medium, adviseur, energie, healing, spirituele, paragnost, paranormale, helderzien, tarot, inzicht, toekomst,consultant' />
 
gesprekstherapeut
 

Mental Coach

Maak gebruik van onze Mental Coach als u ergens tegenaan loopt in het dagelijkse leven. Onze Mental coaches bij SpiriCoach.nl laten u op een andere manier naar uzelf kijken. U weet als geen ander wat u wilt en wat goed voor u is. Samen met één van onze Mental Coaches gaat u opzoek naar antwoorden op de vragen die u heeft.

Vaak weet u het antwoord al, maar ligt het antwoord te diep. Door u in het gesprek open op te stellen, gaan we samen het antwoord tegemoet. U bent zeer waarschijnlijk opzoek naar levensadvies, zakelijk advies of een alternatieve manier om te genezen, daarom bent u op SpiriCoach terecht gekomen. Het telefonisch consult is een gesprek zoals u met een bekende kunt voeren. Echter, gezien de levenservaring van onze Mental Coaches zullen zij net diepere vragen stellen.

Al onze Mental Coaches hebben een geheimhoudingsplicht, hebben een open en objectieve houding. U kunt voor de volgende redenen contact opnemen met onze Mental Coaches:

• Zakelijk advies
• Paranormale inzichten en levensadvies
• Relatie advies
• Inzicht in uw gedrag
• Omgaan met tijd
• Trauma verwerking

 

Healing Coaching

Genezing’ of ‘heel worden’ dat is wat een healer doet tijdens Healing Coaching. Deze Mental Coach geeft een genezende, liefdevolle energie door. Door deze kracht en energie bestaat er op zielsniveau een bewustzijn van ‘Healing’. Onder Healing valt alles waarbij de energie van de mens gebruikt wordt, zo ook bij Reiki, Magnetiseren en een gesprekstherapeut. Het uitganspunt is om het geluk c.q. welzijn van de desbetreffende persoon positief te beïnvloeden. Let wel op dat een Mental Coach is een aanvulling op de standaard geneeskunde. Het verstevigd elkaar en wordt het meest gebruik door mensen die zichzelf willen ontwikkelen op persoonlijk vlak. 

Persoonlijke coach

Een healing medium heeft veel raakvlakken met een Psychisch of een Mental Coach en zoekt of voelt aan op welke plekken van uw lichaam klachten zijn. Samen gaat u opzoek naar de oorzaak of bron van de uw klacht. Vaak ligt de oorzaak in uw verleden en om die reden zal tijdens het Mental Coachen gevraagd worden naar situatie en/of gebeurtenissen in het verleden. Want zoals u weet, heeft alles een reden en samen met onze Mental Coaches kunt u zich neerleggen bij de bron van de oorzaak. Door de informatie te accepteren en het positiever in te zien. Ook al is het een psychische probleem, Healing Coaching gebeurd naast het fysieke niveau, ook op mentaal niveau

Resultaat - Samen met één van onze Mental Coaches gaat u opzoek naar blokkades in uw lichaam en zult u samen d.m.v. energie opzoek gaan naar de oplossing. U mag geen medische kennis verwachten van een healer. Als u in gesprek gaat met een Mental Coach zal hij/zij eerst vragen of u voorheen een deskundige bezocht heeft.


Mental Coach Consult

Kom in contact met één van onze gekwalificeerde Mental Coaches op SpiriCoach.nl, door te bellen met 0909-8001 of stel uw vraag rustig per spirituele mailconsult

 
 
Google+