<meta name='titel' content='Foto lezenhelpt jouw met je toekomst' /><meta name='keywords' content='expertises, astrologie, horoscoop, astroloog, voorspellen, mental coach, medium, adviseur, energie, healing, spirituele, paragnost, paranormale, helderzien, tarot, inzicht, toekomst,consultant' />
 
fotolezen
 

Foto Lezen

Foto lezen, ook wel psychometrie genoemd, wordt vaak door een medium of een paragnost uitgevoerd. Deze spirituele coach kan door het lezen van een foto contact met de energie van de desbetreffende persoon, gidsen of een overledene. Psychometrie is een wetenschap welke zich bezig houdt met technieken van het meten van psychologische fenomenen, zoals persoonskenmerken, karakteristieken en attitude. Simpel gezegd kan een foto reader u informatie geven over de persoon op de foto. Dit allemaal op basis van helderziende waarnemingen.

Bij SpiriCoach hebben wij foto lezers die u kunnen helpen bij het verder ontwikkelen van eigen bewustzijn en intuïtief. Wat betekent nu intuïtie precies? Onze coaches hebben het vermogen iets op te lossen of te ontdekken zonder stap-voor-stap- redenering. Het ontstane gevoel na een foto lezen wordt gevormd door waarneembare fenomenen. Voorbeelden zijn; het gedrag van een persoon, hoe iemands ogen staan. Vanwaar noemen we het dan ‘een eerste indruk’. Dit is een interpretatie van onze hersenen. Foto lezen behoort tot de categorie psychometrie en is een discipline waarbij de energie van een voorwerp of foto wordt gescreend. De foto of voorwerp wordt dan ook wel een inductor genoemd, om contact te leggen met de energie van desbetreffende persoon die de sessie ondergaat.

Psychometrie

Inductoren, ook wel voorwerpen en of foto’s genoemd, kunnen verschillend van aard zijn. Zo kunnen voorwerpen (tasje, portemonnee, ring etc.), foto’s en een pendel inductoren zijn. Een andere expertise die wij binnen SpiriCoach hebben is het leggen van tarotkaarten. Bij tarotkaarten geloof men in het feit dat er energie zit in het desbetreffende voorwerp van die persoon. Bekijk naast onze spirituele coaches, die foto’s lezen, de coaches die tarotkaarten leggen. Werkmethode Fotolezen. Wat u kunt verwachten

- Selecteer een spirituele coach die foto lezen als expertise heeft
- Vul uw gegevens in en voeg 1 of meerdere afbeeldingen toe, waarbij het gezicht van u of de persoon waarvan u informatie wilt, duidelijk zichtbaar is.
- Vul uw bericht in met enkele specifieke vragen over de foto
- Rond af door te betalen

Resultaat - Ontvang binnen 3 tot 5 werkdagen een uitgebreid en persoonlijke antwoord van uw coach. Een objectief en uniek antwoord. Via een Spiritueel mailconsult kunt u in contact komen.


 


Foto lezen online

Foto lezen op SpiriCoach.nl. Voor een objectief en helder antwoord. Al onze gekwalificeerde foto lezers werken vanuit hun eigen intuitie en hun eigen mensenkennis en persoonlijke ervaringen die in het eigen bewustzijn liggen opgeslagen. Tarot kaarten maken de coaches gebruik van:

• Opgedane eerste intuïtieve indruk bij het zien van de foto
• Eigen ervaringen uit het verleden, opgeslagen in het onderbewustzijn
• Inlevingsvermogen toepassen
Rationeel inschattingsvermogen met betrekking tot de situatie waarover u een vraag stelt

 
 
Google+