<meta name='titel' content='Ayurvedahelpt jouw met je toekomst' /><meta name='keywords' content='expertises, astrologie, horoscoop, astroloog, voorspellen, mental coach, medium, adviseur, energie, healing, spirituele, paragnost, paranormale, helderzien, tarot, inzicht, toekomst,consultant' />
 
ayurveda
 

Ayurveda

Geest en lichaam in balans. De samenstelling van twee aparte woorden: ayus, staat voor leven of levensprincipe, waarbij veda wetenschap of kennis betekent. Kortom ‘kennis of wetenschap van het leven’. Drie kernwaarden die centraal staan bij Ayurveda zijn: vuurkracht, structuurkracht en impulskracht. 

Ayurveda is een hindoeïstische gezondheidsleer uit India, die geopenbaard is door de goddelijke kosmische geest Brahman. Wat kunt u verwachten van een Ayurvedische consult? Ayurveda is een geneeswijze volgens een natuurlijke methode, met coaches die door en door bekend zijn en kennis hebben omtrent gezondheid. Onze gekwalificeerde coaches bespreken met u, uw gezondheid en geven u heldere adviezen omtrent lichte en diepgaande gezondheidsklachten.

Ayurveda Maharishi geeft u inzicht in niet alleen uw gezondheid, maar ook over aspecten die u meemaakt in het dagelijkse leven. Zo geven onze spirituele coaches u inzicht in gezonde levensstijl, voeding en een positieve dagelijkse routine. Ayurveda is niet zoals vele andere expertises gekoppeld aan een religie. Een Ayurveda behandeling is een breder begrijp en omvat praktische behandelingen en medische voorschriften.


 

Ayurveda en gezondheid

Een gezond mens kent een volledige doorstroom van energie in zijn of haar lichaam. Indien deze energie verstoort wordt door negatieve emotie, bijvoorbeeld medelijden, vermoeidheid, schuldgevoel, zal dit doordringen tot de geest van de mens. Er kunnen talloze oorzaken zijn waardoor een verstoring optreedt. Met een Ayurvedische behandeling gaat men eerst kijken welk type persoon je bent (tridosha). Het type persoon wordt beïnvloed door plaats en tijdstip van geboorte, jaargetijde en de planeten in onze omgeving. 

Als u enige betrokkenheid heeft met Ayurveda en u optimaal in balans wilt zijn, kunt u de Ayurvedische technieken gebruiken. Enkele voorbeelden zijn: ontspanningsyoga, voldoende lichaamsbeweging, aanvulling van supplementen, goed eetpatroon, massages en een nachtrust. Het uitgangspunt van Ayurveda is een basis evenwicht voor iedereen, dit wordt ook wel prakriti genoemd. Alles draait om de status van deze prakriti, wanneer dit dus goed uitgevoerd wordt, is de gezondheid optimaal. Vuurkracht , structuurkracht en impulskracht staan hierbij centraal. 

Ayurveda consult

Een Ayurvedische consult heeft als doel om de verstoring van de prakriti (persoon) te verhelpen. Onze coaches hebben de kunde om de verstoring op te sporen en adviezen te geven. Een advies op maat over het herstellen van de gezondheid. U kunt bij SpiriCoach via de afsprakenplanner een bel afspraak inplannen of direct bellen wanneer uw coach direct beschikbaar is op nummer 0909-8001.


 
 
Google+