<meta name='titel' content='Aura lezenhelpt jouw met je toekomst' /><meta name='keywords' content='expertises, astrologie, horoscoop, astroloog, voorspellen, mental coach, medium, adviseur, energie, healing, spirituele, paragnost, paranormale, helderzien, tarot, inzicht, toekomst,consultant' />
 
aura
 

Aura Lezen

Aura lezen, ook wel het energieveld om de mens heen genoemd. Andere benamingen voor Aura zijn, Prana, Chi of levensenergie. Aura lezen is het kunnen lezen van een energieveld om de mens heen. Los van deze externe energieveld kennen wij in ons lichaam energiebanen. Kruisingen tussen externe en interne energiebanen van de mens wordt Chakra genoemd. Onze coaches zijn helderziend en kunnen u helpen met het toonbaar maken van deze energiebanen. De wijsheid religie, esoterische wijsbegeerte of theosofie die uitgaat van meervoudigheid van de stof, geeft weer dat aura’s uit diverse fijnstoffelijke delen bestaat, die zich rondom ons lichaam bevinden. Het binnenste van deze fijnstoffelijke lichamen, het etherisch lichaam, zou volgens de chakra’s levensenergie uit de externe omgeving doorgeven aan het lichaam. 

Aura healing

Onze Aura coaches zien de aura van mensen vanuit zijn of haar heldervoelendheid, helderziendheid, helderwetendheid en soms zelfs helderruikendheid. Een Aura reader krijgt inzicht en geeft inzicht in hetgene wat er rondom u afspeelt. Wat kunt u verwachten van Aura zien? Het geeft inzicht in diverse facetten van het leven, zoals relaties, familieband, je werk, je leven, talenten of kwaliteiten. Dit maakt u bewust van patronen en of overtuigingen die u gedurende uw leven heeft opgebouwd. Als u een Aura scan doet zal u dit ervaren als ondersteunend en als een helende ervaring. Wanneer u inzicht wilt in de diverse facetten, stemmen onze helderziende coaches zich af op jouw energieveld. Door het duiden van beelden, kleuren of symbolen krijgt u helderheid en inzicht over beperkingen en of emotionele blokkades. Samen met onze Aura reader kunt u dit inzichtelijk maken en mogelijk verhelpen. Wanneer u een geschikte coach heeft gevonden, kunt u bellen met 0909-8001 in combinatie met het desbetreffende box. Nr. U krijgt alle ruimte om vragen te stellen en om een diepgaand gesprek te kunnen voeren.

Chakra healing

De Aura bestaat uit diverse kleuren die in elkaar overlopen, in totaal kent de mens zeven verschillende Aura’s. Aura voelen is een gave die maar weinig mensen hebben. Aura voelen is om die reden niet voor iedereen weggelegd. Deze 7 Aura’s worden samengevoegd met het lichaam in 7 Chakra’s (krachtcentra’s). De diverse krachtcentra’s hebben ieder hun eigen werkingsgebied. Hieronder de verschillende chakra's naar belangrijkheid:

1. Stoffelijke etherisch niveau
2. Astrale Niveau
3. Geestelijke niveau (laag)
4. Geestelijke niveau (hoog)
5. Spirituele causale
6. Intuïtieve niveau
7. Absolute of goddelijk niveau

Bent u gezond en is uw Chakra helder van kleur of is uw Chakra donkerder van kleur door blokkades of ziekte? Kom in contact met onze Aura lezers en verhelder uw Aura via 0909-8001.

 
 
Google+