<meta name='titel' content='Astrologie helpt jouw met je toekomst' /><meta name='keywords' content='expertises, astrologie, horoscoop, astroloog, voorspellen, mental coach, medium, adviseur, energie, healing, spirituele, paragnost, paranormale, helderzien, tarot, inzicht, toekomst,consultant' />
 
astrologie
 

Astrologie

Dag horoscoop, maand horoscoop of persoonlijk jaarhoroscoop. Het heeft alles te maken met astrologie. Astrologie is een collectie naam voor alles wat verband houdt tussen gebeurtenissen op aarde, het lot van mensen en de stand van sterren en planeten. Wij, mensen, zijn allemaal onderdeel van het Universum. Astrologie wordt ook wel astromantie of sterrenwichelarij genoemd.


Astrologie is een eeuwenoude methode om menselijke eigenschappen te bepalen aan de hand van planeetstanden. Zo zijn dierenriem tekens en planeten symbolen van onze eigen energie en dus wordt de stand van planeten weerspiegelt met de energie die wij als mens ervaren. Horoscopen vind je alledaags terug in veel dagbladen en of magazines. Of het nu gaat om horoscoop liefde, Chinese horoscoop of een geboortehoroscoop, veel mensen zijn toch nieuwsgierig naar zijn of haar sterrenbeeld. 

Een persoonlijkehoroscoop, vertelt iets over jou onzekerheden, kwetsbare plekken, over je verborgen talenten, toekomstvisie en wellicht wat jou wandelpad is van het leven. Horoscopen geven inzicht in ons innerlijk leven, een spiegel voor je houden en de binnenkant kunnen zien. Astrologie houdt verband met de toekomst voorspellen. Onze spirituele coaches helpen hierbij en bieden tevens een luisterend oor. Astrologie was nog voor de opkomst van het christendom een wezenlijk deel van diverse geheime godsdiensten.
Astrologische mensbeeld

Een horoscoop van onze astrologische coaches? Bij SpiriCoach geloven wij in meer dan alleen milieu en erfelijke aanleg. Ook vanuit de toestand van ons zonnestelstel bij bijvoorbeeld onze geboorte. Planeten worden in de astrologie gezien als wezenskrachten, waar de mens over kan beschikken, maar ook uit bestaat. De wezenskrachten laten zich individueel in diverse vormen zien, waarbij de verhouding tot elkaar en hun positie in de dierenriem belangrijke aspecten zijn. 

Horoscopen

Voor de mensen die belangstelling hebben in astrologie en horoscopen, hebben wij van SpiriCoach.nl gekwalificeerde astrologische coaches online gezet die u 24/7 kunnen helpen met al uw vragen. Omdat de geboorte per mens anders is en dus ook de tekening van de hemel op een bepaald moment is een horoscoop uniek per mens. U kunt de coaches direct telefonisch bereiken op 0909-8001 of via een spiritueel mailconsult.

Laat u niet verleiden door horoscopen in tijdschriften en magazines. Deze ‘horoscopen’ zijn puur voor vermaak en dus niet echt. Dit is namelijk alleen gebaseerd op de stand van de zon in een bepaalde dierenriem teken. Wil je een unieke persoonlijke horoscoop? Dan zal rekening gehouden moeten worden met het geboortemoment. Laat u toekomst voorspellen en laat onze astrologie coaches toekomstige ontwikkelingen uitleggen. Check hier uw Chinese horoscoop of uw persoonlijke horoscoop 
 
Google+